Pogoji uporabe

Splošna določba

Pri Azistar d.o.o. smo spletno mesto www.dabuda.si postavili z namenom splošnega informiranja javnosti o storitvah in aktivnostih mehiške restavracije "Da Bu Da". Z ogledovanjem in uporabo tega spletnega mesta potrjujete, da ste prebrali naše pogoje uporabe, da jih razumete ter da jih v celoti sprejemate ter se z njimi strinjate. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da našega spletnega mesta ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno ponovno preverite veljavne pogoje uporabe, saj so ti zavezujoči.

Pogoji uporabe veljajo za celotno spletno mesto www.dabuda.si, vse njegove posamezne dele in vse podstrani.

Restavracija "Da Bu Da" deluje pod okriljem podjetja Azistar d.o.o., Šubičeva ulica 1A, SI-1000 Ljubljana.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in vsebine na spletnem mestu www.dabuda.si so informativne narave.

Azistar d.o.o. si bo prizadeval za najboljše možno delovanje svojega spletnega mesta, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za njegovo nemoteno uporabo. Vsi obiskovalci spletnega mesta ga uporabljajo izključno na lastno odgovornost. Azistar d.o.o. ne odgovarja za nobeno vrsto škode, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in vsebin na spletnem mestu Da Bu Da ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Azistar d.o.o. tudi ni odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno za tiste, ki jih povzročijo virusi in druga škodljiva programska oprema) računalniške opreme, mobilnih telefonih in drugih aplikacij, s katerimi je možno dostopati do spletne strani Da Bu Da.

Azistar d.o.o. si bo po najboljših močeh trudil zagotavljati pravilnost, ažurnost in popolnost informacij in vsebin, objavljenih na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Azistar d.o.o. lahko spletno mesto spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev na osebno in nekomercialno rabo

Informacije in gradiva spletnega mesta Da Bu Da so namenjene le za vašo osebno in nekomercialno rabo. Besedil, fotografij, video-posnetkov in drugih materialov, objavljenih na tem spletnem mestu, ne smete spreminjati, kopirati, distribuirati, prikazovati, izvajati, reproducirati, objavljati, licencirati, prenašati, prodajati ali ustvarjati iz njih izvedena dela. Dovoljeno je tiskanje ali prenašanje podatkov in materialov za nekomercialno branje in ogled.

Intelektualna lastnina in zaščita blagovnih znamk

Vse pravice so pridržane. Informacije in materiali na spletnem mestu Da Bu Da so zaščiteni s pravicami intelektualne lastnine, ki so v lasti Azistar d.o.o..

Vse blagovne znamke na spletnem mestu so zaščitene, razen če lastnik spletnega mesta Azistar d.o.o. ne določi drugače. To vključuje vse logotipe, znake in slogane lastnika. Uporaba tržnih znamk je dovoljena izključno ob predhodnem soglasju lastnika spletnega mesta Azistar d.o.o..

Prepovedana uporaba

Spletno mesto Da Bu Da je prepovedano uporabljati za nezakonite namene oziroma namene, ki jih prepovedujejo pogoji uporabe.

Spletnega mesta ne smete uporabljati na noben način, ki bi lahko škodoval, onemogočil, preobremenil ali oviral delovanje spletnega mesta ali škodil Azistar d.o.o. ali restavraciji "Da Bu Da". Pošiljanje neželene ali zlonamerne elektronske pošte (spam) na ali preko tega spletnega mesta je prepovedano. Prepovedano je na kakršenkoli način pridobivati nepooblaščen dostop do računalniških sistemov Azistar d.o.o. s pomočjo vdorov, ekstrakcije gesel ali drugih metod.

Azistar d.o.o. si pridržuje popolno pravico do odločanja, ali določen način uporabe krši ta pravila, ter do ukrepanja po lastni presoji v primeru ugotovljenih kršitev.

Povezave na spletna mesta tretjih oseb

Spletno mesto Da Bu Da lahko vsebuje povezave ali reference na spletna mesta tretjih oseb. Na tak način povezana spletna mesta niso pod nadzorom Azistar d.o.o. , zato Azistar d.o.o. ne sprejema nobene odgovornosti za vsebino ali funkcionalnost kateregakoli povezanega spletnega mesta in spremembe oziroma posodobitve na teh spletnih mestih. Pri uporabi ali obisku povezanih spletnih mest je odgovornost Azistar d.o.o. popolnoma izključena.

Uporaba piškotov

Spletno mesto Da Bu Da uporablja piškotke. Več informacij o uporabi piškotkov na tem spletnem mestu si lahko preberete na strani Informacije o piškotkih.

Varnost osebnih podatkov

Azistar d.o.o. se zaveda pomena varnosti osebnih podatkov, zato s takšnimi podatki ravna skrbno in v skladu s predpisi, ki urejajo varnost osebnih podatkov. Več informacij o tem si lahko preberete na strani Izjava o zasebnosti.

Spremembe pogojev in določil

Občasno lahko posodobimo pogoje in določila v skladu s spremembami naših storitev in na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe pogojev in določil bodo objavljene na tej spletni strani, datum zadnje spremembe pa bo naveden. V primeru bistvenih sprememb vas bomo obvestili z vidnim obvestilom na spletnem mestu.

Vprašanja in predlogi

Kakršnakoli vprašanja ali predloge glede pogojev uporabe spletnega mesta Da Bu Da nam prosimo posredujte preko elektronske pošte [email protected].

Datum zadnje spremembe: Januar 2024